Her eğitim öğretim yılı düzenlediği etkinliklerle gençlerin gelişimine katkıda bulunan Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, içinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte de gençleri yalnız bırakmadı.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle evlerinde kalan gençler için birbirinden eğitici etkinlikler düzenledi.

Üniversitelerde yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim sistemine geçilmesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda barınan üniversiteli gençler de memleketlerine döndü. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü de gençlerin evde kaldıkları süreyi verimli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olmak için bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. 

Gençlere olumlu düşünme becerisi kazandırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen dört farklı etkinliğe gençler yoğun ilgi gösterdi.

On binden fazla üniversiteli gencin katıldığı etkinlikler sonucunda; 32 öğrenci toplam 14 bin TL para ödülü, 28 öğrenci yurt dışı ve yurt içi tarih ve medeniyet gezilerine katılma hakkı, 40 öğrenci ise kitap seti kazandı.

Birinci etkinliğin sonucu için tıklayınız.
İkinci etkinliğin sonucu için tıklayınız.
Üçüncü etkinliğin sonucu için tıklayınız.
Dördüncü etkinliğin sonucu için tıklayınız.